Receptes | Hummus de sobrassada

Hummus
de sobrassada

30 minuts |Fàcil | Comensales2 persones

INGREDIENTS

150 g de sobrassada de Mallorca Ca Na Paulina
½ dent d'all
½ llimona
200 g de cigrons cuits
20 g de mel
6 g de sèsam blanc torrat
Comí en pols
Pebre vermell fumat

Aquesta recepta excepcional combina diferents tradicions de la cuina mediterrània amb un gir audaç i sorprenent. Submergeix-te en la suavitat i el sabor característic de la sobrassada de Mallorca Ca Na Paulina, que s’uneix de manera harmoniosa amb els cigrons cuits, la mel i les espècies aromàtiques.
En només 30 minuts podràs crear aquest hummus gourmet que captivarà els teus sentits des de la primera mossegada. Et deixem amb el pas a pas!

Elaboració

  1. Rentar els cigrons i tallar la dent d'all, retirar el germen, a daus petits (brunoise).
  2. Esmicolar la sobrassada en una paella sense afegir oli i saltar-la a foc mitjà. Reservar alguns trossos per a la decoració final del plat.
  3. Triturar la sobrassada, els cigrons, l'all, la mel, el sèsam, 100 ml d'aigua, un rajolí de suc de llimona i un pessic de comí i pebre vermell fumat. Processar fins a obtenir una elaboració homogènia. Per a un hummus més cremós, afegir una mica més d'aigua.
  4. Per emplatar, servir l'hummus de sobrassada en un bol. Decorar amb la sobrassada reservada i acompanyar amb unes torrades. A dipejar!